Kyltitys

Myyjänä hoidat itse kyltityksen. Löydä kyltit täältä!i


Ilmapallot

Myyjä, merkitkää myyntipaikkanne ilmapalloilla niin asiakkaat löytävät helposti perille.


Kartta

Kartta toimii google mapsin kautta. Voit siis surffailla myyjäkartalla omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimellasi. Klikkaamalla nuolia näet mitä eri pihoissa on myytävänä. Varmista että nuolesi on oikeassa paikassa!

Luonnollisesti voit myös tulostaa kartan. Pdf-muotoinen kartta julkaistaan kotisivuillamme. Viemme karttoja myös K-Stensille ja nuorisotalolle josta asiakkaat voivat noutaa omansa.


Pysäköinti

Kävijöille on varattu pysäköintitilaa jalkapallokentän pysäköintialueella. Keskustan ulkopuolella olevat myyjät järjestävät pysäköintimahdollisuuksia oman pihan läheisyyteen. Huomio kuitenkin liikenteen sujuvuus ja turvallisuus. Ethän myöskään aiheuta häiriöitä sellaisille pihoille jotka eivät osallistu kirppisralliin.


HUOM! K-Market Sundom pysäköinti vain kaupan takapuolella oleva parkkipaikkoja on varattu Kirppisralliin.

Myyjän maksaminen

Myyjä! Maksaa osallistumismaksu (10 €):

Sundom UF:in tilille: FI41 4970 2120 0085 15

Viesti: Loppisrace


Hyväntekeväisyys

“Hoppets Sjärna” Avoina Ma-Pe klo xx-xx


Takakonttikirppis

Nuorisoseuralla järjestetään takakonttikirppari. Jos et halua myydä omassa pihassasi, voit myös osallistua ja myy omasta takakontistasi tai perävaunustasi nuorisotalon pihassa.

Ei etuilmoitusta. Käteinen osallistumismaksu (10€) maksetaan paikalla.

Tämän lisäksi nuorisoseura myy kahvia ja kahvipullaa, virvokkeita, vohveleita, grillimakkaraa ja karkkia. Nuorisoseuralla on myös yleisövessa!